Xerrada «Programes Genètics a l’Era Genòmica» Fira Sant Isidre 2016 Cardedeu

IMG-20160517-WA0003         IMG-20160515-WA0002

 

El dilluns 16 de Maig a les 12h a la Fira de Sant Isidre de Cardedeu s’ha organitzat una xerrada col·loqui a càrrec del Sr. Daniel Martínez dedicada a «Programes Genètics a l’Era Genòmica». Ha tingut lloc als locals del tennis del Parc del Pinetons, al costat de la fira gastronòmica.

Tal i com va passar l’any passat, ha tingut una gran rebuda i hi han assistit més de 50 persones vinculades a la ramaderia de tot Catalunya. Després de la xerrada s’han donat els premis que atorga la Fira al bestiar, y seguidament hem pogut disfrutar d’un dinar en companyia de tots els presents.

Esperem que l’any vinent, la xerrada sigui també un puc de trobada del sector i que entre tots puguem anar avançant en la nostra feina del dia a dia.

La xerrada d’enguany ha estat promoguda per: Embriovet i Embriomarket, i hi han col·laborat

Fins l’any vinent a la Fira de Sant Isidre 2016!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *