Can Roger a la Fira de Sant Isidre de Cardedeu

IMG-20160515-WA0002LOGO CAN ROGER + logos cccpae

El llarg cap de setmana del 13 al 16 de Maig de 2016 ha tingut lloc la Fira de Sant Isidre de Cardedeu 2016.

Encara que amb presència de la pluja intermitent durant els dos primers dies, la Fira d’enguany ha estat tot un èxit. Hem tingut la màxima afluència de participants amb aportació d’animals al eix estructural de la fira.

Des d’aquest blog volem donar les gràcies a tots i totes que han ajudat a que la Fira, la nostra Fira de Cardedeu, hagi estat una altra vegada, i com cada any, un esdeveniment essencial a la vida de Cardedeu i de les poblacions veïnes.

Us deixem la web amb tota la informació de la Fira: Web Fira Cardedeu 2016

Fins l’any vinent!!!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *